Acasă Local Comercianţii de peşte şi preparate din peşte verificaţi de poliţiştii doljeni

Comercianţii de peşte şi preparate din peşte verificaţi de poliţiştii doljeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au organizat astăzi o acţiune în judeţ pentru prevenirea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării peştelui şi produselor din peşte .

În cadrul acţiunii, oamenii legii au verificat 20 de societăţi comerciale şi alte 8 persoane fizice autorizate, precum si mai multe mijloace de transport.

În urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.000 de lei.

Totodată, oamenii legii au confiscat peste 200 kg de peşte.

În cadrul controlului efectuat in incinta complexului comercial Marlorex, a fost identificat un craiovean 55 de ani care detinea spre comercializare cantitatea de 70 kg peşte congelat- specia macrou, pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Administratorul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de 70 kg peste, fără documente de provenienţă.

 

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version