Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Alcooltest

Poliţişti din Sadova l-au depistat aseară pe Alexandru Ciuciuc , de 51 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 43, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 4 octombrie 2014. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând astfel o valoare de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Azi noapte, poliţişti din Ciupercenii Noi fiind în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe Şegârceanu Marian, de 44 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară  Ford, pe strada Salcâmului din comuna Ciupercenii Noi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost  testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o  concentraţie  de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În cauză poliţiştii doljeni au întocmit un dosar de cercetare penală.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version