Acasă Local Dolj Craiovenii Florentin Gust şi Petre Petrescu, printre iniţiatorii proiectului „România noastră”

Craiovenii Florentin Gust şi Petre Petrescu, printre iniţiatorii proiectului „România noastră”

Senatorul Mircea Geoană a lansat duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat „România noastră”, susţinănd că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou Guvern, potrivit Mediafax.
Reuniunea a început la Romexpo, moderatorul fiind Radu Soviani, care i-a anunţat pe cei care sunt iniţiatorii acestui proiect: parlamentarii Cătălin Croitoru, Florentin Gust, Petre Petrescu, Dumitru Chiriţă, Valer Marian, Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tătaru, dar şi primarul sectorului 5 Marian Vanghelie.
Geoană a spus că îi aşteaptă pe cei din PSD alături de el, condiţia fiind respectarea principiilor proiectului său.
El a mai spus că „România noastră” va fi la guvernare şi va obţine un scor „extraordinar de bun” la alegerile parlamentare.
„După o matură şi serioasă gândire am înţeles că, dacă vrem să dăm o şansă noii stângi, nu putem construi pe o temelie putredă. (…) Cum poate cineva să accepte ca principalul partid al stângii sa fie un partid complet nedemocratic?”, a spus Geoană.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version