Acasă Local Dolj Patru inspectori de la Direcția Impozite și Taxe Craiova rămân în arest

Patru inspectori de la Direcția Impozite și Taxe Craiova rămân în arest

Tribunalul Dolj a judecat în acestă după-amiază contestația formulată de inspectorii de la Direcția Impozite și Taxe Craiova, acuzați de comiterea de fraude informatice, fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu.
Instanța a hotărât ca numai patru inspectori să rămână în arest şi anume: Octavian Cojocaru, Elena Munteanu, Vasilica Bumbac şi Georgeta Mitroi.
Față de alți nouă inculpați din acest dosar: Valentina Cătănescu, Ioana Moraru, Corina Coadă, Claudia Bogoi, Lucica Păsărică, Petrișor Stepan, Luminița Predoaica, Titina Guşiţă şi Lilioară Piciu, Tribunalul Dolj a dispus luarea măsurii controlului judiciar, iar Andreea Beldanu rămâne în continuare în arest la domiciliu. Hotarârea instanței este definitivă.

Editor: Mariana Butnariu

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version