Acasă Local Gorj Gorj: Mama copiilor din Rovinari, aşteptată la Serviciul Medicină Legală

Gorj: Mama copiilor din Rovinari, aşteptată la Serviciul Medicină Legală

Mama celor şase copii decedaţi la Rovinari este aşteptată la această oră, la Serviciul de Medicină Legală Gorj, să ridice trupurile micuţilor şi pe cel al soţului său. Laurenţiu Chivu, viceprimarul din Rovinari, a precizat că femeia a primit o maşină şi şapte sicrie pentru a ridica trupurile de la Morga Spitalului. Alături de mama copiilor se află şi sora bărbatului decedat. Medicii legişti au stabilit astăzi că tânărul de 28 de ani şi cei şase copii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.
Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari, a dispus ca ziua de miercuri, 14 ianuarie, să fie zi de doliu în localitate, în urma decesului celor şase copii şi a tatălui lor. Astfel, drapelul de stat al României va fi în bernă şi se interzice desfăşurarea de activităţi cultural artistice.

Editor: Mariana Butnariu

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version