Acasă Local Dolj Tribunalul Olt are un nou şef

Tribunalul Olt are un nou şef

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt are, de la începutul acestei săptămâni, un nou conducător – Anca Anuţa, numită în aceastră funcţie până la stabilirea concursului oficial.

Procurorul Anca Anuţa o înlocuieşte pe Otilia Chiriţă, fosta deţinătoare a postului de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, aceasta din urmă promovând, la finele anului trecut, în funcţia de judecător la Tribunalul Olt de la 1 ianuarie, potrivit Adevarul. Din noua conducere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt face parte şi procurorul Daniela Aspra, care ocupă de acum funcţia de prim-procuror adjunct după ce, în toamna anului trecut, a obţinut cel mai mare punctaj la concursul organizat de INM pentru ocuparea acestui post. De asemenea, procurorul Gheorghe Constantinescu, fost prim-procuror adjunct al Parchetului Olt, a fost numit cu delegaţie la conducerea Secţiei Judiciare a instituţiei. Nu în ultimul rând, cealaltă funcţie din fruntea Secţiei Penale a aceleiaşi instituţii este ocupată tot cu delegaţie şi tot de la 1 ianuarie de către procurorul Constantin Bărbulescu, soţul Lidiei Bărbulescu, fostul preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version