Acasă Local Dolj Arhiepiscopia Craiovei a înfiinţat în Bucureşti un nou Centru social pentru copii...

Arhiepiscopia Craiovei a înfiinţat în Bucureşti un nou Centru social pentru copii defavorizati

Derulat în perioada 2013 – 2014 de către Arhiepiscopia Craiovei, proiectul „Centru social multifuncţional în Bucureşti” are ca finalitate înfiinţarea Centrului social de zi pentru copii “Sfântul Nicolae”, într-o locaţie pe care această eparhie o deţine în municipiul Bucureşti. Este vorba de casa în care a locuit vrednicul de pomenire Mitropolit Firmilian al Olteniei şi pe care acesta a donat-o Arhiepiscopiei Craiovei. Înfiinţarea Centrului social a presupus executarea unor ample lucrări de consolidare, supraetajare şi amenajare.
În cadrul conferinţei a fost prezentat obiectivul general, etapele realizării proiectului şi serviciile sociale oferite, precizându-se faptul că Centrul va urmări îmbunătăţirea calităţii vieţii şi prevenirea abandonului şcolar pentru un număr de circa 200 de copii care provin din familii defavorizate, în primii 5 ani de funcţionare. La eveniment au participat reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Craiovei implicaţi în proiect, ai unor ONG – uri şi asociaţii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul social, ai mass media şi alţi invitaţi interesaţi de dezvoltarea serviciilor sociale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version