Acasă Local Dolj Dolj: Un mort și un rănit grav într-un accident la Filiaşi

Dolj: Un mort și un rănit grav într-un accident la Filiaşi

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce au fost loviți de o mașină scăpată de sub control, implicată într-un accident, în Filiași. Un tânăr de 19 ani, la volanul unei „englezoaice”, a intrat într-un Ford care circula regulamentar, aruncându-l peste pietoni.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, vineri seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe DE 70 în faţa spitalului Filiaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Potrivit poliţiştilor,  Traian Dobre, de 19 ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism Lancia, înmatriculat în Anglia, pe DE 70 în faţa spitalului Filiaşi, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a lovit din spate un autoturism Ford Focus. Ion Sîrbu, de 47 de ani, din comuna Ţînţăreni, judeţul Gorj, şoferul Fordului, s-a trezit proiectat în afara părţii carosabile, unde u fost accidentate două persoane cae erau pietoni. Gheorghe Rovența, de 54 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar Mihai Dogaru, de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova.
Poliţiştii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version