Acasă Local Olt: Parcul central şi baza sportivă din Corabia, reabilitate cu bani europeni

Olt: Parcul central şi baza sportivă din Corabia, reabilitate cu bani europeni

Baza sportivă din Corabia, aflată în stare avansată de degradare, va fi reabilitată cu fonduri europene (Foto: gazetanoua.ro)
Baza sportivă din Corabia, aflată în stare avansată de degradare, va fi reabilitată cu fonduri europene (Foto: gazetanoua.ro)

Primăria oraşului Corabia din judeţul Olt a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea parcului central şi a bazei sportive din localitate, aflată într-un stadiu avansat de degradare, scriu jurnaliştii de la Gazeta Nouă. Proiectul „Promovarea patrimoniului cultural artistic din oraşul Corabia prin modernizarea parcului central” are o valoare de 1.288.968,08 lei, nerambursabil, în timp ce proiectul „Lucrări de reamenajare a bazei sportive «San Siro», judeţul Olt, oraş Corabia”, se ridică la 1.299.829,12 lei, tot nerambursabil. Cele două proiecte sunt finanţate prin Programul Operaţional pentru Pescuit (POP) 2007-2013.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version