Acasă Local Olt: Trei persoane dispărute de la domiciliu, căutate de poliţişti

Olt: Trei persoane dispărute de la domiciliu, căutate de poliţişti

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a trei persoane dispărute de la domiciliu şi fac apel la cei care pot da relaţii despre acestea să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Astfel, vineri dimineaţă, Georgică Istrate, de 41 ani, din comuna Izbiceni, judeţul Olt, a sesizat faptul că, în ziua de 26.07.2014, în jurul orelor 12.00, fiica sa, Portocala Istrate, de 21 ani, din aceeaşi localitate, a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit. Poliţiştii Postului de Poliţie Izbiceni s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au stabilit că tânăra nu mai părăsise domiciliul anterior şi nu suferea de afecţiuni psihice.
Semnalmente: înălţime 1,60-1,70 metri, ochi căprui, păr lung, vopsit în culoarea roşcat, cu vârfuri blonde.

La data plecării, tânăra era îmbrăcata cu rochie de culoare albă, bluză de culoare alb cu portocaliu, în picioare purta sandale de culoare alb cu negru, cu toc.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi sâmbătă de Claudia Mirela Gruescu , de 31 ani, din localitate, despre faptul că, în ziua de 26.06.2014, în jurul orei 13.30, soţul său, Constantin Gruescu de 36 ani, din municipiul Caracal, a plecat din municipiul Craiova, unde se deplasase pentru a susţine un interviu pentru angajare, şi nu a mai revenit la domiciliu.Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul luase din locuinţă suma de 500 euro, fără a-i spune soţiei sale. Semnalmente: înălţime 1,82 metri, părul şaten, tuns mediu, ochii căprui. Ca semne particulare, are o aluniţă sub ochiul stâng. La data dispariţiei, purta o cămaşă albă, în carouri, cu dungi albastre, pantaloni blue jeans de culoare albastră şi era încălţat cu pantofi tip sport, din piele întoarsă.

La aceeaşi dată, ora 10.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au fost sesizaţi de  Marin Păun , de 65 ani, din localitate, despre faptul că, în ziua de 26.06.2014, soţia sa, Eugenia Păun, de 66 ani, din oraşul Balş, a părăsit în mod voluntar domiciliul şi nu a mai revenit.
Din primele verificări, s-a stabilit faptul că femeia este în evidenţe cu afecţiuni psihice, pentru care urmează un tratament, şi obişnuia să plece de la domiciliu, revenind după scurte perioade de timp. Semnalmente: înălţime 1,65 – 1,67 metri, părul cărunt, tuns scurt, ochii căprui, tenul deschis. Ca semn particular, îi lipseşte degetul mijlociu de la mâna dreaptă. La data plecării, purta un pulovăr subţire, de culoare crem, pantaloni de trening de culoare închisă şi era încălţată cu sandale de culoare închisă.

Exit mobile version