Acasă Local Marioara Murărescu a încetat din viaţă

Marioara Murărescu a încetat din viaţă

Realizatoarea de televiziune Marioara Murărescu a încetat din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează Mediafax.ro. Decesul a survenit în noaptea de joi spre vineri. Marioara Murărescu suferea de o boală incurabilă şi, după ce în trecut a suferit două intervenţii chirurgicale complicate, a refuzat tratamentul care se impunea. În luna iunie a anului trecut, Marioara Murărescu a fost internată la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Ulterior, realizatoarea TV a fost internată, în luna august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale.

Timp de trei decenii Marioara Murărescu şi-a legat numele de emisiunea „Tezaur folcloric” pe care a prezentat-o la televiziunea naţională, însă din cauza problemelor de sănătate s-a retras de pe micul ecran.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version