Acasă Local Elevă din Optaşi Măgura, înjunghiată

Elevă din Optaşi Măgura, înjunghiată

Georgia C., de 15 ani, din comuna olteană Optaşi Măgura, elevă în clasa a VIII-a, a ajuns joi seară în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce Marius Cătălin Din, de 21 de ani, a înjunghiat-o cu un cuţit în spate. Adolescenta plecase de la şcoală spre casă când tânărul, care în urmă cu câteva zile o violase, a urmărit-o şi a lovit-o cu cuţitul în spate. Cei care au văzut ce a păţit fata au sunat de urgenţă la 112, iar un echipaj al Ambulanţei Scorniceşti s-a deplasat în zonă şi a preluat victima, care a fost diagnosticată cu şoc hemoragic. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe Marius Cătălin Din, fostul iubit al elevei, undeva în pădurea din apropierea comunei şi l-au încarcerat pentru 24 de ore. În prezent, adolescenta este internată în Secţia de Terapie Intensivă, iar starea ei este stabilă.
Potrivit poliţiştilor, cei doi aveau o relaţie de mai bine de doi ani, iar în urmă cu aproximativ o săptămână fata a vrut să-i pună capăt. Tânărul nu a fost de acord şi, mai mult decât atât, ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Acum câteva zile, eleva s-a prezentat, la scurt timp, la un medic legist, concluziile medico-legale arătând că aceasta ar fi fost violată. Georgiana C. a reclamat agenţilor de la Postul de Poliţie Optaşi Măgura ce s-a întâmplat, însă cel care a abuzat sexual de ea, Marius Cătălin Din, a fugit şi nu a fost de găsit de oamenii legii.
„În sarcina agresorului de 21 de ani s-a reţinut faptul că pe 14 martie 2013, în jurul orei 14.00, pe o stradă din localitatea Optaşi Măgura, a exercitat acte de violenţă fizică asupra minorei din aceeaşi localitate, folosindu-se de un cuţit. Agresiunea a produs leziuni ce necesită pentru vindecare 16 – 18 zile de îngrijiri medicale şi au pus viaţa victimei în primejdie. Inculpatul nu are antecedente penale şi a avut o atitudine de recunoaştere a faptei“, a spus procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului Olt.
Vineri, Cătălin Marius Din a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Olt, care au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Pentru fapta săvârşită, tânărul agresor riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de până la 12 ani şi şase luni.
Click News

Exit mobile version