Acasă Local Gorj Credite bancare cu adeverinţe false

Credite bancare cu adeverinţe false

Un bărbat de 37 de ani, din comuna gorjeană Berleşti, a fost arestat pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Potrivit Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, G.A. este suspectat că a falsificat adeverinţe de salariu pe care le-a utilizat cu scopul obţinerii unor credite bancare, necesare achiziţionării unor produse electrocasnice cu plata în rate. În perioada noiembrie 2010 – mai 2011, bărbatul a completat în fals 18 adeverinţe de salariu, prin care se atesta, în mod fictiv, angajarea unor persoane. Ulterior, folosindu-se de aceste adeverinţe falsificate, tânărul a contractat credite în scopul achiziţionării unor produse electrocasnice cu plata în rate, prejudiciul creat fiind de 37.600 de lei.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version