Acasă Local Gorj Maşina unui poliţist de la Rutieră a fost incendiată

Maşina unui poliţist de la Rutieră a fost incendiată

Autoturismul unui subofiţer din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj a fost incendiat în noaptea de luni spre marţi. Maşina, marca BMW, seria 5, proprietatea  poliţistului Aurel Leuştean, a fost distrusă în proporţie de 20%. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, incendiul a fost provocat.
„Am fost solicitaţi într-un cartier din Târgu Jiu pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a fost stins relativ repede pentru că au intervenit şi vecinii. Din primele cercetări a rezultat că focul a fost pus de persoane necunoscute. Este vorba de o sticlă ce conţinea combustibil şi care a fost aruncată aprinsă sub autoturism“, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor faptei.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version