Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

Şofer turmentat şi fără permis
Accident în lanţ ieri după-amiază pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Un şofer fără permis de conducere s-a urcat băut la volan şi a lovit patru maşini care circulau regulamentar, provocând pagube materiale. Văzându-se înconjurat de poliţişti, dar şi de proprietarii maşinilor lovite, şoferul turmentat a recurs la gesturi şi expresii obscene. Bărbatul s-a enervat când a văzut că este filmat şi a început să lovească în stânga şi în dreapta, fiind imobilizat de poliţişti. „Eu am venit să îmi fac meseria, nu i-am zis nimic. El m-a lovit, mi-a rupt şi camera“, a spus cameramanul. Şoferul a fost dus încătuşat la IPJ Mehedinţi, însă a refuzat să i se recolteze probe pentru stabilirea alcoolemiei, cât şi testarea cu aparatul etilotest. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi. Bărbatul va trebui să plătească şi reparaţiile celor patru maşini avariate, dar şi camera de filmat.
Alin GHICIULESCU

Mehedinţean, proxenet în Italia
Poliţiştii de la IPJ Mehedinţi în colaborare cu cei din Brezniţa de Ocol l-au depistat pe Cornel C., de 32 de ani, din comuna Brezniţa de Ocol, care avea emis pe numele său un mandat de arestare european pentru mai multe infracţiuni, printre care şi cea de proxenetism în Italia, şi era urmărit atât la nivel naţional, cât şi internaţional. „Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în prezent fiind încarcerat în arestul IPJ Dolj, urmând să fie efectuate demersurile în vederea predării către autorităţile din Italia“, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi. Dacă va fi găsit vinovat de către judecătorii italieni, mehedinţeanul riscă să stea după gratii între trei şi 15 ani.
Alin Ghiciulescu

Gravidă în cinci luni, decedată la spital
O femeie de 42 de ani, din comuna Arcani, gravidă în cinci luni, a decedat ieri în Secţia de reanimare a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanţă Gorj chemaţi să o transporte la o unitate medicală, în drum spre spital, pacientei i s-a făcut rău, intrând în stop cardiorespirator. Aceasta a fost dusă la unitatea medicală din Târgu Jiu, unde a decedat, în ciuda faptului că medicii au încercat să o resusciteze. „Au fost încercate toate metodele de resuscitare timp de o oră. Din păcate, nu s-a reuşit salvarea ei. Se va stabili în urma necropsiei care sunt cauzele decesului“, a declarat Dumitru Pălivan, directorul pe probleme medicale al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.
Mihaela FLOROIU

Intoxicaţi cu monoxid de carbon
Un bărbat de 40 de ani şi o femeie de 41 de ani au fost transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Bărbatul, originar din Drăgăşani, venise în vizită la târgujiancă. Ei au fost găsiţi în casă în stare de inconştienţă şi au fost transportaţi la spital. Unul dintre locatarii imobilului a spus că este foarte posibil ca bărbatul şi femeia să se fi intoxicat din cauza centralei termice foarte vechi. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Gorj au declarat că în această iarnă au avut numeroase solicitări de la persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
Mihaela FLOROIU

Exit mobile version