Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

Accident mortal la Dăbuleni

Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa aseară, în jurul orei 18.00, în urma unui accident de circulaţie produs între oraşele doljene Bechet şi Dăbuleni. Doru Coteţ, de 36 de ani, din Dăbuleni, se deplasa dinspre Bechet către casă la volanul autoturismului personal – o Dacie 1310 cu numărul DJ-07-ERY. Acesta era însoţit de soţia lui, Ileana, de 31 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta. Dintr-un motiv necunoscut, şoferul Daciei a virat brusc stânga şi a intrat pe contrasens chiar în momentul în care din faţă venea un microbuz, cu numărul DJ-77-KSI, condus de Cristian Buculescu, de 31 de ani, din Călăraşi. Conducătorul microbuzului n-a mai putut să evite impactul. Dacia a fost strivită, iar cei doi ocupanţi ai acesteia au murit pe loc.

Adrian DINU

Campania „Motociclişti în trafic“,
la Slatina

Zeci de motociclişti din Olt şi din judeţele limitrofe vor desfăşura mâine, la Slatina, o acţiune de prevenire şi de conştientizare a participanţilor la trafic în legătură cu fenomenul moto care ia amploare pe zi ce trece. „Motociclişti în trafic“, acţiunea organizată de singurul club de motociclism din judeţ, Clubul Olt Bikers, va avea loc în jurul orei 13.30, în zona Fântânei Speranţei din Slatina. Campania are un dublu sens. De asemenea, tot sâmbătă va avea loc şi o prezentare de motociclete.

Click NEWS

Atac cu săbii la benzinărie

Doi angajaţi ai unei benzinării din Craiova au ajuns la spital, după ce au fost tăiaţi cu săbiile de un grup de scandalagii. Ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, patru tineri aflaţi în stare de ebrietate au încercat să pătrundă în incinta benzinăriei Lukoil, situate pe strada Bariera Vâlcii din Craiova. „Mai întâi a venit unul, aflat în stare de ebrietate, a cerut un pachet de ţigări, a fost servit, dar n-a vrut să-l plătească. A făcut scandal, a lovit cu picioarele în uşile benzinăriei, apoi a plecat şi s-a întors cu alţi trei, care, înarmaţi cu săbii, i-au atacat pe angajaţi“, a explicat Mihai Chilibiu, director zonal Lukoil. Cele două victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au rămas internate, iar poliţia îi caută acum pe agresori, încercând să-i identifice pe baza imaginilor luate de camerele de supraveghere ale benzinăriei.

Aldezir MARIN

Biroul de Rentă Viageră se mută

Biroul Judeţean de Rentă Viageră Agricolă Dolj îşi va desfăşura activitatea într-o nouă locaţie, începând cu 1 noiembrie. Noul sediu este situat pe str. Amaradiei, nr. 93-95, la parter, vizavi de Liceul Pedagogic Craiova, în fostul cămin al Liceului Energetic.

Andreea HORCONE

Tone de furaje, făcute scrum la Priseaca

Un incendiu de proporţii s-a produs miercuri la Priseaca – Olt în gospodăria lui Gheorghe C. Au ars aproape 15 tone de furaje. După mai bine de două ore, militarii au reuşit să stingă flăcările, care se puteau extinde la imobilul proprietarului, dar şi la cele învecinate. Din cercetările făcute la faţa locului, incendiul a izbucnit de la un foc făcut de o persoană încă necunoscută.

Dana MIHĂILĂ

Exit mobile version