Acasă Local S-au răsturnat cu maşina

S-au răsturnat cu maşina

OLT. Trei tineri au ajuns duminică la spital, după ce autoturismul în care erau s-a răsturnat pe marginea drumului. Incidentul rutier s-a produs în jurul prânzului, pe raza municipiului Slatina. Autoturismul în care se aflau victimele, o Dacia Logan, era condus de Viorel D., de 25 de ani, din localitate.

Poliţiştii spun că tânărul se deplasa regulamentar când un autoturism Cielo, ce venea din sens opus, a ratat o depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu Loganul. În urma impactului, acesta a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea Danielei V., de 28 de ani, din Slatina, pasageră în Logan, care a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Conform informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cristina Toşu, conducătorul Loganului, dar şi Gabriela D., de 28 de ani, pasageră în autoturismul acestuia, au suferit răni uşoare, care nu au necesitat internarea.

Şoferul autoturismului Cielo, Constantin T., de 52 de ani, din Slatina, care se face vinovat de producerea accidentului, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version