Acasă Local Razie de proporţii în Caracal

Razie de proporţii în Caracal

OLT. Opt echipaje ale Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Olt au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie de proporţii în Caracal şi în comunele arondate. Echipajele de poliţie conduse de comisarul-şef Nicolae Trifu şi de colegul său, Iulian Firănescu, de la Biroul Drumuri Naţionale din cadrul SPR, au oprit în trafic pentru control zeci de conducători auto.

Nouă dintre aceştia au fost găsiţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi au rămas fără permise de conducere. Alţi trei conducători auto au devenit pietoni, după ce au fost depistaţi cu diferite nereguli în trafic.

„Acţiunea s-a desfăşurat pe raza oraşului Caracal şi în comunele arondate. 185 de autovehicule au fost oprite în trafic, pentru verificare, fiind constatate patru infracţiuni, toate pentru consum de alcool. Unul dintre şoferii care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice a fost depistat pe raza comunei Rotunda. El conducea un autoturism Dacia, iar la controlul cu aparatul etilotest s-a descoperit o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale pentru diferite nereguli constatate în trafic la conducătorii auto“, a declarat comisarul-şef Nicolae Trifu.

Acţiunea de sâmbătă noapte a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere. Oamenii legii spun că vor organiza astfel de controale şi în alte localităţi ale judeţului şi speră ca prin acestea să reducă numărul evenimentelor rutiere.

Exit mobile version