Acasă Local Ucisă de Ziua Îndrăgostiţilor

Ucisă de Ziua Îndrăgostiţilor

Un craiovean este cercetat de poliţişti şi procurori pentru comiterea infracţiunii de omor, după ce s-a prezentat singur la Parchet şi a mărturisit că şi-a omorât consoarta ieri-dimineaţă, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. În urma anchetei procurorilor s-a stabilit că Vilică Duncă, de 34 de ani, s-a certat miercuri seară cu Loneta Sfetcu, tot de 34 de ani, concubina sa. Cei doi locuiau împreună cu cinci copii minori, dintre care trei dintr-o căsătorie anterioară a femeii. Înainte de ivirea zorilor, bărbatul i-a aplicat concubinei mai multe lovituri de secure în cap, în timp ce aceasta dormea la domiciliul lor de pe strada Drumul Apelor din Craiova. Loneta a decedat în urma multiplelor lovituri primite în cap.

Omorul a fost anunţat chiar de bărbat, care s-a prezentat ieri- dimineaţă, la prima oră, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Reprezentanţii Parchetului au spus că bărbatul a fost observat dimineaţa de jandarmii care asigurau paza instituţiei. Luat la întrebări, acesta a mărturisit că şi-a ucis nevasta şi că a venit să se predea. Anchetatorii efectuează cercetări în acest caz, urmând să stabiliească motivul pentru care Vilică a ucis-o pe Loneta. „Bărbatul este încă la audieri, în acest caz fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor“, a declarat procurora Magda Bădescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Pentru fapta sa, craioveanul Vilică Duncă riscă până la 25 de ani de închisoare.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version