Acasă Local Preşcolarii, în topul naţional

Preşcolarii, în topul naţional

Un copil de numai trei ani din Petroşani, de la Grădiniţa cu program normal nr. 2 din Cartierul Aeroport, a luat locul I la prima ediţie a Festivalului de artă dramatică „Arlechino“ de la Iaşi. Rareş Bertean este în grupa mică şi premiul cel mare l-a obţinut pentru interpretare, talentul său făcându-se remarcat dintre zeci de copii din întreaga ţară. „Este un copil care promite şi care i-a făcut cinste instituţiei noastre, reprezentându-ne la cel mai înalt nivel. Performanţa sa este dublă, în primul rând pentru că a luat locul I la un asemenea festival, iar în al doilea rând pentru că acest trofeu l-a câştigat la numai trei ani“, a spus Emilia Gligor, directoarea Grădiniţei nr. 2 din Petroşani.
Micuţul a fost îndrumat, pe toată perioada în care s-a pregătit, de educatoarea sa, Maria Nănău, cea care i-a apreciat talentul şi care promite că pe viitor îl va încuraja să ajungă un mare artist.
Concursul naţional de la Iaşi s-a desfăşurat pe trei secţiuni, iar Rareş a fost copilul care a recitat cel mai frumos o serie de poezii.

Exit mobile version