Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

A avut zile


Un spectaculos accident de circulatie a avut loc ieri dupa-amiaza in Mehedinti, pe Drumul European 70.


In dreptul localitatii Simian, soferul unei limuzine Toyota a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, dupa care autoturismul s-a izbit de parapetul din beton si s-a rasturnat de mai multe ori. In urma impactului, soferul, ce se afla singur in masina, a fost scos teafar dintre fiarele contorsionate de martorii accidentului.


Circulatia rutiera a fost restrictionata timp de mai multe ore pe un singur sens de mers, pâna ce strada a fost degajata.


In cinci minute au furat 68 de milioane de lei


Cinci minute au fost necesare hotilor pentru a fura dintr-un autovehicul neincuiat. Incidentul s-a petrecut joi, in jurul orei 15.30. Politia Râmnicu Vâlcea a fost sesizata de Ion D., de 36 de ani, din orasul Craiova, despre faptul ca autori necunoscuti au sustras din autoturismul unei firme din Bucuresti o suma de bani. Echipa operativa deplasata la fata locului a constatat ca autoturismul Peugeot Boxer a fost parcat lânga o farmacie, situata pe Calea lui Traian, in zona Spitalului Judetean, fiind lasat neasigurat, iar la intoarcerea soferului dupa cinci minute o usa era intredeschisa, iar din buzunarul de sub casetofon lipsea suma de 6.800 de lei, bani lasati la vedere. Cercetarile continua pentru depistarea infractorilor.


Tras pe dreapta de politisti


Politistii Postului Roesti, in timpul efectuarii serviciului de circulatie conform graficului, joi, in jurul orei 16.30, au depistat in trafic un autoturism Mitsubishi Eclipse GS, care se deplasa dinspre Ladesti catre Popesti. Acestia au procedat la oprirea autoturismului, stabilind ca era condus de Razbunatorul P., din orasul Balcesti, judetul Vâlcea, care nu a putut prezenta documentele autoturismului. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit ca dreptul de circulatie al autoturismului in România era expirat, masina intrând in tara pe 25 iunie 2005, motiv pentru care au fost retrase placutele de inmatriculare si s-a intocmit dosar penal care va fi inaintat Parchetului cu propuneri legale.


Cheile potrivite au ajutat hotii sa intre in casa


O vâlceanca a ramas fara mai multe bunuri dupa ce autori necunoscuti au intrat in locuinta sa cu chei potrivite. Politia Râmnicu Vâlcea a fost sesizata joi de Aretina M., din municipiu, cu privire la faptul ca in aceeasi zi, intre orele 13.20 – 14.00, autori necunoscuti, prin folosirea de chei potrivite, au patruns in locuinta sa de unde au sustras mai multe bunuri. Echipa operativa a constatat ca hotii au furat doua haine din piele, doua cartuse de tigari, un aparat de verificat glicemia si doua ceasuri de mâna. In continuare se intreprind masuri specifice pentru identificarea autorilor.


Cercetat dupa ce a provocat un scandal


Un barbat este cercetat de politisti dupa ce a provocat un scandal in fata magazinului din satul Câinenii Mici, judetul Vâlcea. Incidentul s-a petrecut joi, in jurul orei 19.15, si a izbucnit intre Eugen D. si Mihail R., din comuna Câineni, fiind provocat de acesta din urma. „Intrucât Mihail R., in repetate rânduri, a comis furturi si a provocat scandaluri pe raza comunei, la fata locului s-au adunat foarte multi cetateni, care doreau sa-l pedepseasca. Organele de politie locale s-au deplasat la fata locului, aplanând conflictul si procedând ulterior la conducerea la sediul politiei a lui Mihail R. La controlul corporal efectuat asupra acestuia s-a gasit un cutit“, a declarat subcomisarul Marcel Sardaru, purtatorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Se continua cercetarile pentru savârsirea infractiunilor de amenintare si port fara drept al cutitului.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version