Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Autorul unui accident rutier mortal, de negasit


Autorul unui accident rutier mortal, care a avut loc duminica seara in localitatea gorjeana Stoina, pe DJ 605, a fugit de la locul faptei si nu a fost inca gasit de politie. Victima accidentului este Constantin Nita, de 46 de ani, din Stoina. Barbatul se deplasa regulamentar pe bicicleta, fiind lovit si abandonat pe carosabil. Ulterior, Constantin Nita a fost gasit de câtiva localnici care au chemat Ambulanta. In ciuda eforturilor medicilor, barbatul nu a mai putut fi salvat. La locul accidentului au fost gasite resturi din spoilerul masinii si câteva urme care le-ar putea oferi politistilor indicii asupra masinii implicate in incident. O echipa special constituita la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj coordoneaza si continua cautarile soferului fugar. Pentru rezolvarea cazului, politistii gorjeni au solicitat si ajutorul colegilor lor din Dolj. (E.M.) 


Ucis de propriul cal


Un batrân din comuna Prigoria, judetul Gorj, a fost omorât duminica dupa-amiaza de propriul cal. Gheorghe Puserea, de 76 de ani, a plecat de la locuinta sa cu calul pentru a trage niste arbori din padure. In apropiere de calea ferata Albeni – Seciuri, calul s-a speriat si l-a târât pe batrân o distanta de aproximativ 300 de metri.


La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Târgu Carbunesti. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Târgu Carbunesti in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei exacte a decesului. (A.I.) 


Fura din banii asiguratilor


O femeie din Craiova, angajata a unei societati de asigurari, este cercetata penal pentru ca a sustras din incasari, in decursul unui an, aproape o jumatate de miliard de lei. Maria Badescu, de 52 de ani, angajata ca inspector, in perioada 2004-2005, si-a insusit din platile efectuate de clienti suma de 486.600.000 de lei. Se pare ca inspectorul gasise o modalitate prin care a reusit sa nu depuna sume importante de bani in casieria societatii. Din prejudiciul provocat firmei de asigurari, oamenii legii au recuperat 300.000.000 de lei, pentru ca Maria Badescu neaga faptul ca ar fi sustras intreaga suma.


In baza probelor administrate, Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva invinuitei, iar cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale. Maria Badescu a fost demisa din postul de inspector asigurari in toamna anului trecut, dupa ce societatea de asigurari pagubita a constatat prejudiciul. (A.M.)

Exit mobile version