Acasă Local Gorj Scurte stiri

Scurte stiri

Accident cu un mort si patru raniti


O persoana a murit si alte patru au fost ranite usor in urma unui accident de circulatie petrecut ieri la prânz pe DN 67, in localitatea Rosiuta. Ion Cioaba, de 33 de ani, din Motru, angajat al EM Rosiuta, aflat la volanul unei Dacii, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, iar intr-o curba semnalizata corespunzator a intrat intr-un grup de cetateni. Acestia se deplasau regulamentar in momentul in care s-au trezit azvârliti pe un câmp din apropierea drumului. Maria Avramescu, de 46 de ani, din Rosiuta, a fost accidentata grav, iar Marioara Cinciu, de 37 de ani, si Daniel Avramescu, de 21 de ani, s-au ales cu leziuni usoare. Cei trei plecasera pe jos la niste rude, insa au ajuns la spital. Soferul a primit si el ingrijiri medicale, iar sotia sa, Lavinia Cioaba, de 27 de ani, a fost internata la Spitalul din Motru. Maria Avramescu a murit in drum spre spital. (E.M.)


A murit din joaca


O tânara, de 23 de ani, a murit in seara de Sfântul Stefan, intr-un accident rutier in Mehedinti. Tinara se plimba cu autoturismul personal, impreuna cu prietenul ei, si, dupa mai multe ture cu masina in afara judetului Mehedinti, un BMW a accidentat-o mortal. Cei doi plecasera impreuna la o petrecere si, in drum spre locul de distractie, prietenul fetei i-a cerut sa traga pe dreapta pentru ca el sa coboare. „Am rugat-o sa traga pe dreapta sa cobor putin si ea a intors imediat masina, prefacându-se ca ma lasa pe jos. Un autoturism a venit cu viteza si a lovit masina prietenei mele din lateral“, a declarat plângând prietenul fetei. Tânara a murit pe loc, fara ca medicii sa-i mai poata acorda ingrijiri medicale. In urma impactului, alti trei tineri au ajuns la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, fiind accidentati grav. Politia a demarat o ancheta pentru aflarea tuturor imprejurarilor care au stat la baza accidentului. (A.C.G.)


Accident grav in Petrosani


O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier petrecut marti, in municipiul Petrosani, pe artera principala a orasului. Potrivit politistilor, Ramona S., de 18 ani, din localitate, a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un microbuz, care circula regulamentar dinspre Uricani. In urma impactului, Ramona S. a decedat pe loc, iar alte trei persoane, dintre care doi minori, au fost ranite si au ajuns la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Dupa primele cercetari, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. (D.M.)


Traficul pe DN 7, paralizat


Peste 1.000 de tone de stânci au blocat ieri, in jurul orei 17.00, traficul rutier pe DN 7, dar si cel feroviar, la kilometrul 238, in dreptul localitatii Balota. Din cauza ploilor cazute in ultimele zile, versantii au inceput sa se prabuseasca. In urma cu aproape doua luni, caderile de stânci au blocat in acelasi loc circulatia mai multe zile. In prezent, angajatii de la Administratia Nationala a Drumurilor intervin cu toate utilajele din dotare. (A.B.)


Prabusire de teren la Bustuchin


O prabusire si o alunecare de teren s-au produs ieri in satele Poiana Seciuri si Motorogi din localitatea gorjeana Bustuchin. Din cauza lucrarilor necorespunzatoare executate de o firma de constructii pe DJ 675 C, km13+900, a avut loc o prabusire de teren pe o lungime de 12 metri. Adâncimea gropii rezultate este de circa patru – cinci metri, dupa cum a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea. Circulatia autovehiculelor a fost deviata pe DC 31 A si DC 30. De asemenea, tot in comuna Bustuchin, satul Motorogi, s-a produs o alunecare de teren pe o suprafata de 0,37 de hectare de teren, fara sa fie afectate insa locuinte. (E.M.)

Exit mobile version