Acasă Local Acolitele lui Boerica, din nou in vizorul procurorilor

Acolitele lui Boerica, din nou in vizorul procurorilor

Doi procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism din cadrul Parchetului instantei supreme, impreuna cu 15 jandarmi de la Brigada Speciala, au participat, ieri-dimineata, la o noua actiune legata de ancheta „Genica Boerica“, ne-au declarat surse judiciare.


Potrivit acestora, actiunea viza invitarea la sediul Parchetului a trei femei din Craiova, presupuse a avea legatura cu afaceristul craiovean, pentru a li pune bunurile sub sechestru asigurator si a li se aduce la cunostinta acest lucru.


Jandarmii de la Brigada Speciala au venit din Bucuresti in doua autospeciale, iar actiunea, care a avut loc in jurul orei 6.00, s-a desfasurat in liniste, nefiind necesara forta pentru aducerea femeilor la Parchet. Cu toate acestea, s-au luat serioase masuri de securitate, avind in vedere ca, in perioada de timp in care femeile s-au aflat in cladirea care gazduieste birourile procurorilor DIICOT, aceasta a fost inconjurata de un gard viu format din jandarmii bucuresteni. Desi cele trei femei presupuse a avea legatura cu afaceristul craiovean Genica Boerica au fost interpelate de anchetatori timp de patru ore (7.00 – 11.00), procurorii au refuzat sa dea detalii privind identitatea acestora, justificind ca „actiunea este in curs de derulare“, iar datele pe care ni le-ar fi putut furniza „ar putea periclita ancheta“.

Exit mobile version