Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Craiovenii au uitat sa achite caldura

Regia de Termoficare Craiova are de recuperat debite de aproximativ 460 de miliarde de lei. Asociatiile de locatari, desi au fost anuntate de valoarea datoriilor pe care o au, nu se conformeaza sa le achite. In fiecare luna, doar o mica parte dintre consumatorii casnici isi platesc la zi factura pentru caldura de care au beneficiat. Pe primele locuri, in ceea ce priveste sumele restante catre Regia de Termoficare Craiova, se afla Asociatiile nr. 14 din cartierul 1 Mai, nr. 9, 23, 24 din cartierul Craiovita Noua. Chiar daca nu isi achita la timp debitele, asociatiile nu pot fi insa debransate de la reteaua de caldura. „Reprezentantii nostri incearca sa recupereze sumele pe care craiovenii ar trebui sa le achite. Singurul lucru pe care il putem face este sa ii amenintam ca nu mai furnizam caldura“, a precizat Tatian Tudorache, directorul Regiei de Termoficare Craiova. In schimb, presedintii asociatiilor sustin ca nu este vina lor ca locatarii nu isi platesc restantele.

Noi indicatoare rutiere in Slatina

Peste 80 de indicatoare rutiere vor fi montate in urmatoarele zile pe raza municipiului Slatina. Masura a fost luata ca urmare a unei actiuni desfasurate de lucratorii din cadrul Politiei Rutiere Slatina, cind s-a constatat ca mai multe indicatoare rutiere erau deteriorate sau lipseau. Conducerea Politiei Rutiere a intocmit o adresa prin care solicita montarea de noi indicatoare. Acestea au fost deja confectionate, iar actiunea de montare a fost demarata ieri, urmind ca, in citeva zile, operatiunea sa fie incheiata. Seful Politiei Rutiere Slatina, inspectorul principal Nicolae Caramizaru, a spus ca masura montarii celor 80 de indicatoare este mai veche, ultima adresa fiind expediata primariei municipiului in urma cu aproximativ doua luni. Politistii spera ca indicatoarele care vor fi montate sa reziste o perioada cit mai lunga.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version