Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Presedintele Asociatiei Vinatorilor Mehedinti a impuscat accidental un tinar

Un barbat de 31 de ani, din orasul Vinju Mare, judetul Mehedinti, a fost impuscat vineri dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, dupa ce alicele trase cu o arma au ricosat dintr-un copac. Costel Marinica, din localitate, facea parte din Asociatia Vinatorilor si Pescarilor Sportivi Mehedinti si participa la o vinatoare de iepuri in zona localitatii Corlatel, organizata de Sfintul Stefan. Acesta a depasit linia de tragere si a fost impuscat chiar de presedintele asociatiei. „S-a vinat pe fondul 32 si el era gonac, dar a plecat de pe stand si s-a dus in fata noastra, iar o alice a ricosat si l-a lovit. Eu am tras dupa iepuri, dar el era la zece metri, dupa o liziera de pomi, asa ca e vina lui. Astfel de accidente sint posibile la o partida de vinatoare“, a spus Nicolae Popa, presedintele Asociatiei Vinatorilor si Pescarilor Sportivi Mehedinti. Tinarul a fost transportat la Spitalul Orasenesc din Vinju Mare, unde i s-au acordat primele ingrijiri medicale, dupa care a fost dus la Spitalul Judetean Mehedinti si internat la Sectia de chirurgie. Potrivit medicilor, starea barbatului, care avea infipta in git o alice, este stabila. Politistii mehedinteni au demarat cercetarile in acest caz, pentru a stabili cauzele si imprejurarile exacte in care s-a produs incidentul.

(F.L.)

Fara luminare

Mihai Bajen, de 63 de ani, din Craiova, a murit ieri-dimineata, in urma unui infarct. Barbatul cardiopat iesise la o plimbare in jurul blocului in care locuia. Simtind ca isi pierde puterile si nu mai poate respira, Mihai Bajen s-a indreptat spre barul de la parterul unui bloc invecinat, sa ceara ajutor. Din pacate, nu a mai reusit decit sa ceara un pahar de apa si s-a prabusit in fata personalului din bar si a clientilor, putini la numar la ora aceea matinala. A fost anuntata echipa de interventie a Serviciului Medical de Urgenta, Resuscitare si Descarcerare (SMURD) care, desi a sosit la fata locului in timp foarte scurt, nu a mai putut decit sa constate decesul. La locul incidentului s-au prezentat si organele de politie de la Sectia nr.1, precum si gardienii de sector din zona Aleii Teatrului, unde locuia Bajen. Gardienii au aflat de la martorii prezenti la barul Castoville ca Mihai Bajen era un obisnuit al barului in care si-a gasit, fara luminare, sfirsitul.

(E.L.)

Prima victima a petardelor in Severin este un copil

Un minor de sapte ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost la un pas de a-si pierde vederea, dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui. Daniel B. se juca simbata in fata blocului, impreuna cu prietenii, cind unul dintre copii a aruncat spre el o petarda a carui explozie l-a ranit la ochi. Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Mehedinti, pentru acordarea primului ajutor. Minorul nu va ramine fara vedere, dar incidentul poate avea urmari tragice.

(F.L.)

Exit mobile version