Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Un detinut a murit de tumora la creier

Un detinut din cadrul Penitenciarului din Tirgu Jiu a murit la Spitalul din Craiova, medicii descoperindu-i o tumora la creier. Marian Sica, de 25 de ani, a fost inchis in penitenciar in vara, fiind condamnat pentru furt. Tinarul le spunea in permanenta colegilor ca are dureri de cap si ca nu se simte bine. Miercuri noapte, colonelul Eugen Simescu a hotarit trimiterea bolnavului la Spitalul din Tirgu Jiu pentru investigatii. Detinutul a fost transferat ieri la Spitalul din Craiova, Sectia neuropsihiatrie, unde a si decedat, medicii de aici constatind ca Marian Sica avea o tumora pe creier.

(E.M.)

Incasator si contabila de la ELECTRICA prinsi cu mita-n sac

Mihai Balasa, de 56 ani, din municipiul Caracal – Olt, si Maria Galan, de 46 ani, din aceeasi localitate, sint urmariti penal pentru savirsirea infractiunilor de inselaciune si neglijenta in serviciu. Barbatul lucra ca cititor – incasator in cadrul SC ELECTRICA SA Olt, iar femeia ocupa functia de contabil de gestiune in cadrul aceleiasi societati. Mihai Balasa este cercetat deoarece nu a putut justifica sumele incasate si nedepuse la unitate pentru perioada 1 iunie 2001-17 iunie 2002, iar Maria Galan pentru ca nu a verificat deconturile depuse de incasator. Prejudiciul produs astfel de cei doi este de aproximativ 300 de milioane de lei.

(A.M.A.)

A luat foc dupa ce si-a spalat haina cu benzina

Mihai Bergun, de 22 de ani, din Tirgu-Carbunesti – Gorj, s-a apucat miercuri sa isi curate cu benzina o haina murdara. Dupa ce a terminat treaba, tinarul

s-a asezat linga o soba pentru a se odihni. Din cauza caldurii, hainele lui Mihai Bergun s-au aprins, barbatul fiind cuprins de flacari. Rudele acestuia au reusit sa stinga cu o patura flacarile care mistuiau trupul tinarului, dupa care au chemat salvarea. Medicii de la Spitalul din Tirgu Jiu, care au constatat ca Mihai Bergun suferise arsuri de gradul II pe aproximativ 75% din corp, au hotarit trimiterea lui la Spitalul de Urgenta Craiova.

(E.M.)

Cadavru mincat de ciini

Cadavrul unui barbat necunoscut, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit intr-un lan cultivat cu porumb de pe raza comunei Optasi-Magura – Olt, marti, 8 octombrie, de catre proprietarul terenului. Corpul barbatului avea lipsa tesutul moale al piciorului drept, tesutul din zona bazinului, organele interne din zona abdomenului, palma miinii stingi, falangele digitale de la mina dreapta, si se presupune ca acestea au fost devorate de ciini sau de alte animale. Semnalmentele cadavrului sint urmatoarele: inaltime 1,65-1,70 m, constitutie atletica, fata ovala, urechi foarte mici, par saten, partial incaruntit, lung de doi-trei cm, barba incaruntita. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei mortii.

(A.M.A.)

Casa de amanet pradata sistematic

Petre Negrila, din municipiul Caracal, administrator la casa de amanet SC PASI COM SRL din aceeasi localitate, a sesizat politia miercuri, 9 octombrie, cu privire la faptul ca, in repetate rinduri, hotii i-au ,,calcat“ pravalia si au sustras diverse sume de bani si bijuterii. In urma masurilor intreprinse, politistii l-au identificat pe Gabriel Liviu Ispas, de 30 de ani, din Caracal, ca fiind autorul furturilor. El lucra la un aparat de multiplicat in aceeasi incapere cu societatea si deschidea casa de bani cu ajutorul unei dubluri de la cheile sistemului de inchidere.

(A.M.A.)

Incendiu de la un cos de fum deteriorat

Floarea Toma, din comuna Borascu – Gorj, a facut miercuri seara focul pentru a se incalzi, dupa care a adormit. Femeia a fost trezita in miez de noapte de fumul care umpluse camera, citeva scintei aprinzind lemnul din care era construit acoperisul. Pompierii chemati la fata locului au stins focul, care a distrus acoperisul pe o suprafata de 60 de metri patrati, pagubele fiind de 60 de milioane de lei. Pompierii militari ii avertizeaza pe cetateni sa isi verifice si sa isi curate cosurile inainte de a face focul.

(E.M.)

Exit mobile version