Acasă Local Gorj Stiri diverse

Stiri diverse

Dolarii, bata-i vina!

Ionel Adrian Sirbu, de 16 ani, din comuna Ianca – Olt, este in stare de arest dupa ce a fost depistat de politisti ca fiind autorul a doua furturi importante. Fapta care l-a dat de gol s-a petrecut anul trecut, in noaptea de 1 spre 2 noiembrie, cind autori necunoscuti la acea data au patruns in incinta SC IRVIS SRL Ianca si au sustras bunuri alimentare in valoare de 15 milioane de lei. De asemenea, in 28 spre 29 mai, acesta a sustras din locuinta lui Cornel Preda, din aceeasi localitate, 900 de dolari. Ionel Adrian Sirbu a fost deja prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Corabia, care a emis mandat de arestare preventiva pe 30 de zile. In acelasi timp, cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a minorului.

(M.M.)

Un severinean a inselat o firma cu 360 de milioane de lei

Politistii severineni au inceput urmarirea penala impotriva lui Panait Virgil, din Drobeta Turnu Severin, pentru savirsirea infractiunilor de inselaciune si fals privind identitatea. Acesta, in calitate de administrator la SC Fast Home Service SRL Drobeta Turnu Severin si folosind o identitate falsa, a achizitionat marfa in valoare de 360 de milioane de lei, de la SC Trafel Exim SRL Bucuresti, pentru care a efectuat plata cu o fila cec, fara a avea disponibil in cont.

(F.L.)

Cadavrul unui barbat a fost pescuit din Jiu

Un cadavru in stare avansata de putrefactie a fost gasit luni dupa-masa in apele riului Jiu, in dreptul localitatii Virt, la intrarea in Rovinari. Corpul a fost scos din apa de Ion Plastoi si Ion Peloiu, angajati la Gospodarirea Apelor Rovinari, la fata locului fiind chemata si politia din localitate. In urma cercetarilor nu s-a putut stabili identitatea barbatului, caruia ii lipsesc membrele inferioare si bazinul, ancheta fiind continuata pentru a se afla imprejurarile in care s-a produs decesul, cit si numele celui decedat. Barbatul are urmatoarele semnalmente: fata ovala, calvitie parietala, cap si sprincene mari.

(E.M.)

A furat autoturismul din curtea parintilor

Nicolae Sprincenatu, din Pestisani – Gorj, s-a trezit duminica dimineata ca nu mai are masina in curtea casei, acesta reclamind la politie disparitia autoturismului. Nicolae Sprincenatu, proprietarul autoturismului Dacia, a aflat de la politie ca autorul furtului nu este altul decit fiul sau, Nicolae Sprincenatu, de 28 de ani, din Motru. Tinarul a sustras autoturismul din curtea parintilor sai, dupa care l-a vindut, pentru 4.000.000 de lei, lui Nicolae Cidoiu, din Godinesti. Hotul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt.

(E.M.)

Pentru prinderea unui gainar, politistii au facut uz de arma

Politistii severineni au inceput urmarirea penala impotriva lui Irimescu Gabriel, din Drobeta Turnu Severin, pentru tentativa de furt calificat. In noaptea de 9 spre 10 iunie, el a patruns in gospodaria Ecaterinei Paraschivescu, incercind sa sustraga gaini dintr-un cotet. „In momentul in care a fost observat de o patrula de la noi, a incercat sa fuga. Atunci a fost nevoie sa se faca uz de arma, pentru oprirea si retinerea sa. Este recidivist, fiind inchis tot pentru infractiunea de furt“, a spus mr. Romulus Oprita, seful Serviciului Ordine Publica de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin. Prezentat la Parchetul de pe linga Judecatoria Drobeta Turnu Severin, Irimescu Gabriel a primit un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

(F.L.)

Un minor a ajuns la spital cu tendoanele taiate

Nicolae Dumitru, din Girla Mare-Mehedinti, in seara zilei de 10 iunie, in urma unei altercatii pe care a avut-o intr-un bar din localitate, a lovit cu piciorul un minor de zece ani care avea in mina o sticla cu bere. In momentul in care tinarul a fost lovit, sticla s-a spart si i-a taiat acestuia tendoanele de la mina stinga. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Mehedinti, fiind acum in afara oricarui pericol. „In cauza continua cercetarile, urmind sa fie dispuse masurile legale, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le va primi minorul“, a spus cpt. Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al IJP Mehedinti.

(F.L.)

Exit mobile version