Acasă Local Secretarul Primariei Gruia a inverzit fiola alcoolscopica

Secretarul Primariei Gruia a inverzit fiola alcoolscopica

La vizita efectuata, la sfirsitul saptaminii trecute, de prefectul de Mehedinti, Dan Trancota, in comuna Gruia, acesta a avut surpriza sa-l gaseasca pe secretarul general al primariei intr-o avansata stare de ebrietate.

„Nu este posibil ca la ora 12.00 secretarul sa fie beat, in timpul serviciului. A spus ca obisnuieste sa bea cite doua pahare cu vin, in fiecare dimineata. Trebuie sa luam masuri in astfel de cazuri“. Pentru a nu exista ulterior dubii, in privinta realitatii celor constatate, prefectul Dan Trancota a solicitat politistilor sa-i puna fiola secretarului. „Avem un plic cu doua fiole: una curata, asa cum trebuie sa fie, si una inverzita. Am stabilit asta, cu ajutorul politiei din localitate. Le pastram, pentru a fi o proba, in cazul unei contestatii“.

De altfel, secretarul comunei Gruia, avind si un nume predestinat, Betiu Marius, a sustinut in nota explicativa ca, fiind timid din fire, mai bea si cite un pahar: „Am avut o petrecere, cu o seara inainte, la care a venit si ginerele meu. El a ramas peste noapte si, dimineata urmatoare, am consumat impreuna trei pahare cu vin. Am plecat la serviciu, unde mi-am vazut de problemele mele. Consider ca am si eu dreptul la viata. Eu sint o fire timida si ma pierd repede, la anumite situatii, cind sint luat… asa, prin surprindere“.

El i-a spus prefectului ca primarul a facut totul ca sa-i deformeze imaginea, altfel „foarte buna in localitate“. Potrivit secretarului general al Prefecturii Mehedinti, Nicolae Draghia, pentru cele constatate la Gruia, secretarul localitatii, Betiu Marius, va fi sanctionat.

Exit mobile version