Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Gol dat de arbitru

Un arbitru britanic de fotbal este la ananghie dupa ce a inscris un gol in favoarea unei echipe. Lui Brian Savill, un arbitru in virsta de 47 de ani, i s-a facut pur si simplu mila de echipa Wimpole 2000 care primise nu mai putin de 18 goluri de la echipa adversa, Earls Colne Reserves. Savill s-a gindit sa-i ajute pe fotbalistii mai putin priceputi, asa ca a pus mina pe minge, aruncind-o in poarta echipei adverse, pentru care, in acel moment, scorul era de 18 la 1. Meciul dintre cele doua formatii s-a incheiat cu scorul de 20 la 2. Se pare ca Federatia de Fotbal din Marea Britanie nu s-a aratat deloc incintata de gestul „umanitar“ al arbitrului, care va fi penalizat.

Clopote impotriva politistilor somnorosi

Un politist din India are de gind sa instaleze clopote in sectiile de politie, pentru a-i impiedica pe „oamenii legii” sa adoarma in timpul serviciului. Clopotele vor suna din ora in ora si au menirea de a-i mentine pe politisti in stare de alerta. Potrivit unui cotidian indian, initiatorul acestei masuri este de parere ca, in acest fel, se va reduce numarul crimelor si jafurilor din tara, in timp ce increderea populatiei in fortele de ordine va creste. Clopotele vor fi instalate, deocamdata, in circa 90 de sectii de politie de pe teritoriul Indiei.

Eminem – la proces

Un fost coleg de scoala al lui Eminem intentioneaza sa-l dea in judecata pe rapper pentru ca i-a stricat reputatia. DeAngelo Bailey cere despagubiri de un milion de dolari, sustinind ca versurile cintecelor de pe albumul lui Eminem, The Slim Shady EP, il prezinta intr-o lumina proasta, micsorindu-i sansele de a se lansa cu succes in domeniul muzicii. In piesa Brain damage, Eminem povesteste cum a fost hartuit de un coleg de scoala, care il batea si il incuia in vestiar. Bailey neaga insa ca l-ar fi agresat pe Eminem pe vremea cind urmau cursurile aceleiasi scoli din Detroit.

Comemorare John Lennon

In urma cu doua zile, fanii lui John Lennon s-au adunat la New York, pentru a comemora trecerea a mai mult de doua de- cenii de la moartea acestuia. Sute de oameni s-au adunat in jurul unui mozaic din Central Park si au aprins luminari in memoria liderului trupei Beatles. Pe 8 decembrie 1980, Lennon a fost impuscat in fata casei sale din Dakota, de catre un fan psihopat. Mozaicul Imagine a fost amenajat in Central Park in memoria lui Lennon, la scurt timp dupa moartea acestuia.

Cineastul Billy Wilder are probleme respiratorii

Celebrul cineast american Billy Wilder a fost internat in spital saptamina trecuta, la Los Angeles, ca urmare a unor probleme respiratorii. Billy Wilder, de 95 de ani, a fost internat, dupa ce a acuzat dificultati de respiratie, a spus reprezentantul artistului, Harold Nelson, care nu a precizat in ce spital a fost dus cineastul. „Medicii spun ca starea lui e mai buna si in curind se va putea intoarce acasa”, a mai spus Nelson. Nascut la Viena, Billy Wilder a lucrat la Berlin ca jurnalist, dupa care a emigrat in America, in 1933, imediat dupa venirea lui Hitler la putere. O legenda a cinematografiei, cu sase Oscaruri, Billy Wilder este autorul a numeroase pelicule clasice ale celei de-a saptea arte, printre care „Sunset Boulevard” (1950).

Exit mobile version