Acasă Bani & Afaceri Vrei o şcoala ca afară? Liceul Tehnologic George Bibescu din Craiova te...

Vrei o şcoala ca afară? Liceul Tehnologic George Bibescu din Craiova te aşteaptă!


Liceul Tehnologic George Bibescu Craiova, cu peste 30 de ani de tradiţie în domeniul auto, se pregăteşte pentru întâmpinarea noilor elevi.

Unitatea de învăţământ oferă condiţii ultramoderne de cazare şi masă într-un campus şcolar modern, permis de conducere auto, burse profesionale şi oportunităţi de continuare a studiilor sau de angajare la agenţii economici.

Pentru anul 2022-2023, elevii pot opta pentru clase de tehnician electrician electronist auto – cod 182 – 24 locuri şi tehnician transporturi – cod 183 – 24 locuri. La învăţământul profesional, oferta educaţională include două clase pentru mecanic auto COD 527 – 48 de locuri, tinichigiu vopsitor auto COD 506 – 12 locuri şi electrician auto COD 634 – 12 locuri.
Mai multe informaţii se regăsesc pe site-ul liceului, www.gsgb.ro, sau la sediul unităţii, situat pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 101. Telefon 0251.423.902

„Liceul Tehnologic George Bibescu” oferă elevilor experiențe practice și o educație care să îi pregătească pentru succes. Suntem alături de ei și îi îndrumăm astfel încât să descopere domeniul auto, de care aceștia sunt pasionați, să îndrăznească să își urmeze visurile și să reușească în viitoarea lor carieră. Este mare nevoie de muncitori calificaţi în toată țara. De fapt, diplomele de absolvire sunt recunoscute în tot spaţiul Uniunii Europene. Elevii liceului nostru au șanse crescute de integrare pe piața muncii din Uniunea Europeană prin implementarea proiectelor Erasmus+ de formare profesională. Ei au avut în ultimii ani posibilitatea desfășurării stagiilor de pregătire practică în service-uri auto din Spania, Portugalia, Franța sau Polonia. Profesioniștii poartă marca George Bibescu!”, transmite directorul unității de învățământ, Laurențiu Dumitru.

Exit mobile version