22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCentrul Speranța, medicină de ultimă generație pentru inima ta

Centrul Speranța, medicină de ultimă generație pentru inima ta

Centrul Medical Speranța a fost primul centru medical din țară care a introdus în investigații cea mai nouă tehnologie în ecografia cardiacă: tehnica 4D. Încă de la deschidere, echipa clinicii și-a propus să aducă în Craiova cele mai înalte standarde din medicina cardiovasculară și să le ofere pacienților cele mai bune opțiuni.

Analize amănunțite, bazate pe tehnologii de ultimă oră

Medicii de la Centrul Speranța analizează constant noile recomandări de tratament, conștienți fiind că specialiștii trebuie să avanseze odată cu tehnicile, să se adapteze la noile descoperiri și să le valorifice la maximum pentru binele pacienților.

Dr. Radu Popa, cardiolog la Centrul Medical Speranta

„Avem tehnici de ultimă oră pentru pacienții noștri, pentru a le oferi cele mai bune opțiuni. Calculăm deformare cardiacă, speckel tracking, măsuraturi 4d, riscul cardiac score, stenoze carotidiene, fibroza cardiacă – la ecografie 4D cardiacă. Facem recomandări, acolo unde este cazul, de angiografie CT, de operații moderne valvulare gen TAVI, mitral clips, proceduri care nu presupun o operație pe cord deschis. Sunt minim invazive, cu recuperare mult mai rapidă”, explică dr. Radu Popa, medic cardiolog în cadrul Centrului Medical Speranța din Craiova.

„În medicină, trebuie să privești mereu la orizont”

Medicina vizionară este cea care a făcut posibile astăzi investigații atât de amănunțite, non-invazive, cum este ecografia cardiacă 4D sau intervenții minim-invazive care scad riscul de complicații și ajută pacienții să își revină mai repede. Astfel, echipa Centrului Speranța este determinată să facă uz de cele mai noi și eficiente tehnici medicale disponibile la acest moment pentru a le oferi pacienților șansa de a preveni, de a descoperi la timp și de a trata cu succes afecțiuni care, de multe ori, le pot pune viața în pericol.

„În medicină, trebuie să privești mereu la orizont. Să fii deschis, să înveți constant și să faci cele mai bune alegeri pentru pacientul care își pune toată încrederea în tine”, transmite dr. Radu Popa.

Centrul Medical Speranța se află pe str. Înfrățirii, nr. 16, iar programări se pot face la numărul de telefon 0771.493.887.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS