Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Auto Class, service auto multimarcă. Împreună la drum!

Auto Class, service auto multimarcă. Împreună la drum!

Fondată în anul 2005, compania Auto Class SRL, cu sediul în Craiova, se distinge în piaţa de profil prin calitatea superioară a serviciilor şi produselor oferite! Specialiştii Auto Class SRL sunt capabili să furnizeze orice produse şi servicii sub deviza „La noi găsiţi originalul!“ şi pun accent pe creşterea calităţii serviciilor, a satisfacţiei clienţilor, a protecţiei mediului. Furnizorii companiei sunt cei mai de seamă producători mondiali de anvelope (GOODYEAR-DUNLOP ROMANIA; MICHELIN ROMANIA), lubrifianţi (CASTROL ROMANIA; REPSOL ROMANIA) şi piese auto. Experienţa şi cunoştinţele specialiştilor Auto Class SRL le asigură suportul pentru a găsi soluţii la majoritatea problemelor din domeniu.
Din anul 2011, Auto Class este partener al francizei europene Premio şi TruckForce. În magazinul-service al AUTO CLASS (ca în orice magazin-service din reţeaua Premio Goodyear), clienţii găsesc mărcile de anvelope Goodyear, cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, beneficiind pe loc de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj.
Prin sediul central din localitatea CÂRCEA, str. AEROPORTULUI (spate METRO), proiectat la standarde europene, construit pe o suprafaţă de 720 mp şi prin sistemul de logistică integrat, prin utilarea de ultimă generaţie şi prin echipa formată din 25 de profesionişti, Auto Class poate deservi orice tip de flotă, venind în întâmpinarea nevoilor, sub orice formă ar fi, cu servicii sau produse deţinuţe în portofoliu! Mai mult decât atât, flotele pot beneficia de parteneriate cu preţuri speciale. Sistemul informatic al Auto Class SRL conţine o bază de date şi informaţii care facilitează comunicarea.
Preocuparea firmei Auto Class SRL este ca, prin intermediul reprezentanţilor săi, să fie tot timpul aproape de clienţii săi, fiind un partener competent şi de încredere în domeniul auto.
Auto Class pune la dispoziţia clienţilor şase posturi de lucru mecanică, GEOMETRIE ROŢI şi STAŢIE I.T.P., unde lucrează o echipă de specialişti cu multă experienţă în service multimarcă.
Spaţiul de mecanică este dotat cu şase elevatoare, stand geometrie şi staţie I.T.P. Datorită dotărilor de ultimă generaţie şi personalului specializat, se pot executa toate operaţiunile de mecanică, reparaţii motoare, reparaţii cutii viteză, teste de frânare, teste amortizoare până la diagnoza computerizată. Specialiştii Auto Class SRL execută reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4×4.
Siguranţa conducătorilor auto şi a pasagerilor este vitală pentru echipa Auto Class, care asigură un service de cea mai bună calitate, care să respecte standardele de siguranţă ale autovehiculelor. Totodată, umflarea cu azot a roţilor este oferită cu titlu gratuit tuturor clienţilor pentru reducerea la minim a riscului de explozii, a uzurii premature şi a deformării aerului din anvelopă la temperaturi extreme. La schimbarea anvelopelor vehiculului dumneavoastră, le puteţi depozita la Auto Class SRL. Serviciul include verificarea stării anvelopelor, măsurarea înăţimii căii de rulare reziduale în mm, depozitarea corectă a setului de anvelope, înregistrarea şi eliberarea acestora unei persoane autorizate.
Auto Class asigură asistenţă tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone şi răspunde prompt solicitărilor, asigurând un timp optim de intervenţie.
Explicaţiile clare pentru intervenţiile din service, diagnosticarea corectă şi fără costuri ascunse, interesul pentru a obţine cel mai bun raport calitate/preţ la piese şi accesorii, consilierea şi serviciile de calitate dovedesc respectul şi responsabilitatea asumată faţă de clienţi.

Exit mobile version