Acasă Bani & Afaceri Publireportaj H-Tag Urban, pub-ul care vă surprinde

H-Tag Urban, pub-ul care vă surprinde

Vreţi să transformaţi o seară banală într-una explozivă şi să faceţi dintr-o simplă ieşire în oraş un motiv de sărbătoare? Vreţi să petreceţi câteva ore într-o ambianţă caldă, intimă şi primitoare, în care să vă relaxaţi şi să dansaţi?
Pub-ul H-Tag Urban este locul ideal spre care vă puteţi îndrepta paşii. Aflat pe strada C.D. Fortunescu nr. 18, foarte aproape de centrul istoric al Craiovei, pub-ul H-Tag Urban îşi aşteaptă clienţii într-o ambianţă caldă, care spre seară devine explozivă.
Odată ajunşi aici, nu e nevoie să mai plecaţi – găsiţi mâncare delicioasă, băuturi inedite, muzică bună, personal amabil şi mereu gata să vă recomande ceva din meniu.
Dacă doriţi altceva în afară de pizza, paste sau salată – care, de altfel, sunt delicioase, pub-ul H-Tag Urban vă surprinde cu un super burger de vită sau pui sau cu delicioasele coaste de porc.
Să nu uităm de cafelele speciale sau de cocktailuri în care sunt mixate băuturi de calitate pentru un gust care cu siguranţă vă va încânta.
Pub-ul H-Tag Urban este locul în care surprizele nu se vor lăsa aşteptate. Şi ca să vă convingem să ieşiţi din casă, în fiecare seară de marţi, în H-Tag Urban sunteţi aşteptaţi cu 50% bar discount, iar de luni până vineri – cu meniul zilei la doar 14 lei.
Dacă ieşirea în oraş se prelungeşte, vă puteţi lăsa purtat de valul muzicii în paşi de dans.
Aşadar, H-Tag Urban vă aşteaptă cu băuturi rafinate, mâncare delicioasă, muzică de calitate şi numeroase surprize
Acestea sunt motivele pentru care pub-ul devine un loc ce nu trebuie ratat atunci când vreţi să petreceţi o seară specială în centrul oraşului, un loc în care mottoul este „enter as strangers, leave as friends“.

Exit mobile version