Acasă Bani & Afaceri Povestea de succes a CAR ECONOMIA, condusă de o jurnalistă cu experiență

Povestea de succes a CAR ECONOMIA, condusă de o jurnalistă cu experiență

La CAR ECONOMIA beneficiați de servicii financiare moderne, ce depășesc cu mult sistemul clasic al caselor de ajutor reciproc. Stiați că CAR ECONOMIA acordă o dobândă de 6,5% pe an, cu capitalizare, pentru economiile pe care le depune populația sub forma fondului social?

Ramona Olaru, jurnalist si presedinte al CAR ECONOMIA

Cu o experiență de 20 de ani în jurnalismul economic, Ramona Olaru a început să profeseze și în domeniul antreprenoriatului social. S-a asociat cu membri ai familiei ei și a înființat Casa de Ajutor Reciproc (CAR) ECONOMIA, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de microeconomisire și microfinanţare ale populației. După ce a scris mii de articole pe teme economice și v-a ținut la curent cu noutățile din domeniul economico-financiar, Ramona Olaru a decis să aplice în practică multe din cunoștințele acumulate în acest domeniu.

„CAR ECONOMIA este proiectul meu de suflet! Am înființat o casă de ajutor reciproc pentru a vă putea oferi servicii financiare la un nivel ridicat de calitate, așa cum mi-aș fi dorit eu să primesc de la fiecare instituție financiară cu care am colaborat de-a lungul timpului! Membrii CAR ECONOMIA sunt tratați cu seriozitate și profesionalism de către mine și echipa mea. Sunt motivată și hotărâtă să îmi pun la dispoziția comunității toată priceperea pe care am dobândit-o în cei aproape 20 de ani de jurnalism în domeniul economic. Voi trata cu seriozitate, responsabilitate și corectitudine orice situație din activitatea Casei de Ajutor Reciproc.

Banii economisiți de populație la CAR ECONOMIA sub forma fondului social vor fi gestionați cu profesionalism de o echipă competentă, iar creditele acordate de noi respectă cele mai înalte condiții de siguranță. Oferim servicii financiare moderne, prin care vrem să revoluționăm sistemul clasic al CAR“, a spus Ramona Olaru, din postura de președinte al CAR ECONOMIA.


ECONOMISIREA, la un alt nivel: dobânda oferită de CAR ECONOMIA este de trei ori mai mare decât cea bancară


Puțini sunt cei care cunosc avantajele economisirii la CAR. De exemplu, știați că CAR ECONOMIA oferă o dobândă real pozitivă (cu mult peste rata inflației) care este de 6,5% pe an, cu capitalizare? Având în vedere capitalizarea oferită, dobânda finală netă achitată membrilor care economisesc este de 6,7% pe an. La 10.000 de lei economisiți, câștigați din dobânda 670 de lei pe an. La 100.000 de lei, câștigul anual este de 6.700 lei net. Și exemplele pot continua… Ce altă instituție financiară vă oferă o astfel de dobândă anuală, pentru plasamente cu risc scăzut?

Media dobânzilor anuale la depozitele la termen la băncile de top este de 2,13%, după calculele noastre. Câștigurile sunt sub rata inflației și se și impozitează. Practic, ținându-vă banii sub forma depozitelor bancare nu câștigați mai nimic! În schimb, economisirea la CAR ECONOMIA este profitabilă, în avantajul celui care economisește, iar banii sunt plasați în siguranță.
Știați că dobânda pe care o achită o CAR pentru fondul social depus este scutită de plata impozitului pe venit, conform art. 93 din Codul fiscal?

CAR ECONOMIA a fost creata pentru oameni. Sprijinim familii! Schimbam destine!

Dobânda se calculează zilnic și se acordă până în ziua retragerii


Pe lângă câștigul cert și generos din dobânda pentru banii economisiți ca fond social, economisirea la CAR ECONOMIA mai are alte avantaje. Vi se datorează dobânda din ziua în care banii intră în contul CAR. Dobânda se calculează zilnic și se acordă până în ziua retragerii sumelor, inclusiv. De asemenea, fondurile sociale pot fi retrase în orice moment al anului.

„Ne bucurăm că proiectul nostru de dezvoltare a convins tineri care nu au economisit niciodată să pună bani deoparte lunar la CAR ECONOMIA. Este vorba despre tineri care au o viață socială activă, au rate, unii au copii, și, totuși, au înțeles că pentru viitorul imediat al lor și al copiilor lor este bine să aibă și economii sub forma unui fond pentru situații de urgență. Și să și câștige o dobândă adecvată pentru banii lor pe care îi țin la CAR.

Ne bucurăm să atragem și economii sub forma unor sume mari și foarte mari și dorim să le transmitem un mesaj investitorilor, pe această cale: nu avem o limită superioară a sumelor ce pot fi economisite la CAR ECONOMIA. Puteți plasa orice sumă doriți, oricât de mare ar fi. Nu limităm, nu plafonăm plasarea fondurilor sociale, cum fac alte CAR-uri“, a precizat Ramona Olaru, președintele CAR ECONOMIA.


CAR ECONOMIA este membră a Fondului de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc


Pe lângă sistemul clasic de garantare al CAR-urilor, CAR ECONOMIA le oferă membrilor care economisesc un serviciu special de garantare a fondurilor sociale. Din luna iulie, CAR ECONOMIA este membră a Fondului de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc (FDGCAR).

Potrivit Contractului de Supraveghere, Finanțare și Garantare încheiat între FDGCAR și CAR ECONOMIA, economiile sub forma fondului social depuse de persoanele fizice sunt garantate integral. De asemenea, FDGCAR supraveghează lună de lună activitatea financiară a CAR. Amănunte puteți afla accesând www.fdgcar.ro.


Credite performante, în condiții avantajoase: „Acordăm împrumuturi în maximum două zile de la perfectarea actelor“


Condițiile flexibile de acordare a împrumuturilor determină mulți tineri să apeleze la serviciile de creditare ale CAR pentru nevoi personale, importante pentru ei.CAR ECONOMIA se menține în top, din punct de vedere al intervalului de timp în care acordă împrumuturile. După ce dosarul de împrumut este complet, în maximum două zile lucrătoare persoana care se împrumută are banii în cont.

„Suntem printre cele mai eficiente CAR-uri de pe piață, din acest moment, pentru că dispunem de lichidități. Această capitalizare ne permite să acordăm împrumuturi în maximum două zile de la perfectarea actelor. Au fost situații în care banii au fost virați și au intrat în contul membrilor CAR care s-au împrumutat chiar în ziua semnării contractului de împrumut“, a spus președintele CAR ECONOMIA.

Casa de Ajutor Reciproc respectivă acordă împrumuturi de sume mari, față de CAR-urile închise. Pot fi împrumutate sume între 4.500 de lei și 45.000 de lei, pe o perioadă de maximum cinci ani. Ratele lunare sunt fixe și nu se percepe nicio taxă de înscriere ca membru, niciun comision de analiză dosar, nicio altfel de taxă. Detalii despre nivelul dobânzilor percepute puteți afla accesând site-ul www.car-economia.ro


Servicii financiare moderne pentru populație: ECONOMISIREA DE LA DISTANȚĂ


Antreprenorul social de la CAR ECONOMIA are drept scop principal să ofere populației servicii financiare moderne. În acest sens, a creat o secțiune de economisire on-line: „CAR ECONOMIA este prima casă de ajutor reciproc din regiune care oferă posibilitatea economisirii de la distanță, fără ca viitorii membri să ajungă în agenția noastră. Detalii pe www.car-economia.ro/ECONOMISEȘTE-ONLINE. Vom fi printre primele CAR-uri din țară care încheie un protocol cu ANAF, pentru aflarea în timp real a veniturilor persoanelor care se împrumută la CAR. Suntem printre puținele CAR-uri din țară care nu lucrează cu numerar, la casieria agenției. Toate operațiunile se desfășoară prin bancă. Atât depunerea banilor sub forma fondului social, cât și plata ratelor la împrumuturi se efectuează prin bancă.

În plus, păstrăm confidențialitatea plasamentelor sub forma fondului social și a împrumuturilor. Fiecare persoană care dorește să economisească sau să contracteze un împrumut este programată să vină la CAR la orele agreate cu persoanele respective, în condiții de maximă discreție și confidențialitate“.

Pot economisi de la distanță chiar și românii care lucrează în străinătate. Momentan, economiile pot fi plasate în lei la CAR ECONOMIA.


Economisește inteligent la CAR ECONOMIA!


Contact:
Ne găsiți la adresa web www.car-economia.ro, la adresa de e-mail office@car-economia.ro sau puteți să ne contactați direct. Suntem pe str. Înfrățirii din Craiova (lângă McDonald’s), Bl. C16B, Sc.1, Ap.1, de luni până vineri, între 9.00-17.00.
Răspundem la tel.: 0749.75.21.04

Exit mobile version