Acasă Actualitate (VIDEO) Flacoane cu parfum, de peste 7.000.000 de lei, descoperite la Calafat

(VIDEO) Flacoane cu parfum, de peste 7.000.000 de lei, descoperite la Calafat

Polițiștii de frontieră din Calafat au descoperit flacoane cu parfum, în valoare de peste 7.000.000 de lei, într-un tir bulgărec.

Un cetățean bulgar, de 42 de ani, care se afla la volanul unui ansamblu rutier format din camion și remorcă. Șoferul transporta coletărie, conform documentelor de însoțire a mărfii, pe ruta Bulgaria-Polonia. În tirul bulgăresc, polițiștii au descoperit mai multe cutii ce conțineau 12.066 flacoane de parfumuri, cu însemnele unor firme consacrate. Existau suspiciuni de contrafacere.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 12.066 flacoane cu parfum, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Bunurile, în valoare totală estimată de 7.239.600 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate.

Pe numele șoferului bulgar s-a deschis un dosar penal de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citește și: (VIDEO) Oltean reținut pentru furt calificat

Exit mobile version