Acasă Eveniment (VIDEO) Oltean reținut pentru furt calificat

(VIDEO) Oltean reținut pentru furt calificat

Un oltean a fost reținut , ieri, pentru furt calificat și distrugere. Polițiștii din Bobicești l-au reținut pe bărbatul de 32 de ani.

Pe 12 iunie, polițiștii Postului Bârza au fost sesizați de către o femeie, de 56 de ani, din județul Dolj, că persoane necunoscute i-ar fi distrus camerele de supraveghere de la o locuință pe care o deține în comuna Bârza. Femeia a reclmat și faptul că i-au sustras mai multe bunuri, cauzându-i un prejudiciu total de 7000 de lei.

Polițiștii din Bârza au identificat 4 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Este vorba despre:

  • un bărbat de 32 de ani,
  • trei minori, cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani, din comuna Bârza,.

Ieri, polițiștii au pus efectuat 2 percheziții la locuințele unor persoane fizice, din comuna Bârza, bănuite de comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au descoperit și ridicat mai multe bunuri care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor bănuite.

Patru persoane din comuna Bârza au fost conduse la sediul Postului de Poliție Bârza în vederea audierii.

Ieri, pe numele bărbatului de 32 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Olt. Asăzi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Balș cu propunere de arestare preventivă.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: (VIDEO) Localitățile Grecești și Sopot, cele mai afectate de inundații

Exit mobile version