Acasă Actualitate Bărbat arestat pentru că își bătea copilul și îl scotea noaptea din...

Bărbat arestat pentru că își bătea copilul și îl scotea noaptea din casă

Târgu Jiu: Femeie bătută cu picioarele în cap
Târgu Jiu: Femeie bătută cu picioarele în cap

Un bărbat din Dâmboviţa a fost reţinut pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului. Acesta este acuzat că şi-ar fi lovit fiul şi l-ar fi dat afară din casă noaptea, transmite News.ro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de o femeie că fostul concubin al acesteia, un bărbat, de 43 de ani, din Decindeni, şi-ar fi ameninţat şi agresat fiul.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit că, în perioada decembrie 2022 – iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat în mai multe rânduri acte de violenţă asupra fiului acestuia, în vârstă de 13 an. L-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, iar pe timp de noapte l-ar fi alungat din locuinţă în curtea imobilului”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Sâmbătă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Duminică a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Româncă din Spania cu șapte mandate de arestare, prinsă după opt ani

Exit mobile version