Acasă Actualitate Un pensionar englez a zgâriat cu cheia Lexus-ul unui imigrant român

Un pensionar englez a zgâriat cu cheia Lexus-ul unui imigrant român

Conflictul dintre Keith Ardley și vecinul său, Marius Crișan, a izbucnit la scurt timp după ce acesta din urmă s-a mutat în apartamentul din Bournemouth, informează ȘtirileProTV.

După ce s-a mutat în clădirea de apartamente din Wimbledon Hall, Bournemouth, Marius Crisan a încercat să creeze o asociație de locatari. Așa au început tensiunile între Crișan (40 de ani) și vecinul lui Keith Ardley (75 de ani).

Ardley, care locuiește de 40 de ani în respectiva clădire, împreună cu soția lui, Elizabeth, nu a fost de acord cu propunerea lui Marius Crișan și i-a spus acestuia ”să-și țină gura și să nu mai facă valuri”, pentru că este nou-venit.

Conflictul se pare că a escaladat pentru că Ardley s-a gândit să se răzbune pe vecinul român, zgâriindu-i cu cheia mașina nou-nouță, un Lexus în valoare de 60.000 de lire sterline. 

Gestul acestuia a fost surprins de camerele de supraveghere, astfel că Ardley a trebuit să dea socoteală în fața oamenilor legii. Pensionarul, care este parțial surd și nevăzător, a fost amendat cu 1.000 de lire sterline. 

Exit mobile version