Acasă Actualitate Infractor urmărit internațional, prins după ce a făcut plinul la o mașină...

Infractor urmărit internațional, prins după ce a făcut plinul la o mașină furată și a plecat fără să plătească

Nou-născut prematur, aruncat în Dâmbovița de tatăl lui
Nou-născut prematur, aruncat în Dâmbovița de tatăl lui

Un român dat în urmărire internaţională de poliția din Austria a fost prins de poliţiştii din Argeș după ce a alimentat la o benzinărie un autoturism furat şi a plecat fără să plătească.

Bărbatul ar fi plecat fără să achite contravaloarea carburantului la o benzinărie aflată la limita dintre Piteşti şi comuna Bascov.

La scurt timp după primirea sesizării, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au observat în trafic, pe DN 7, pe raza comunei Cotmeana, autovehiculul ce corespundea descrierii, procedând la oprirea acestuia. Ca urmare a comportamentului recalcitrant manifestat de conducătorul auto, poliţiştii l-au imobilizat.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul, de 48 de ani, cu domiciliul în Deva, judeţul Hunedoara, este urmărit la nivel internaţional, în baza unui mandat european emis de poliția din Austria. De asemenea, autovehiculul pe care suspectul îl conducea ar fi fost sustras din judeţul Sibiu.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare. Totodată, au fost efectuate demersurile pentru restituirea autoturismului în cauză către proprietarul acestuia.

Citeşte şi: Femeie arestată preventiv pentru că, împreună cu concubinul, și-ar fi violat fiica

Exit mobile version