Acasă Actualitate Bărbatul care a bătut un alt șofer în trafic, în Bucureşti, a...

Bărbatul care a bătut un alt șofer în trafic, în Bucureşti, a fost prins

Bărbatul care a bătut un alt șofer în trafic, în Bucureşti, a fost prins
Bărbatul care a bătut un alt șofer în trafic, în Bucureşti, a fost prins

Bărbatul care a bătut, marți seară, un șofer pe Calea 13 Septembrie din Capitală a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Atât el, cât și partenera lui sunt cercetați pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea liniștii publice, informează Digi24.

Totul ar fi pornit de la o încadrare greșită în trafic.

Bărbatul şi femeie s-au năpustit pe şofer, pe care l-au înjurat, scuipat și lovit. Scena a fost surprinsă de camera video de bord a unui şofer care circula în spatele acestora.

După ce imaginile au devenit publice, polițiștii au deschis o anchetă.

„Polițiștii Secției 17 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale. În continuarea activităților desfășurate, la data de 25 ianuarie 2023, au fost identificate două persoane, un bărbat și o femeie, bănuite de săvârșirea faptelor. În urma audierii acestora, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, transmit reprezentanții Poliției Municipiului București.

Cercetările, spun polițiștii, sunt continuate față de ambele persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Exit mobile version