Acasă Actualitate Copii răniţi după ce s-au răsturnat cu trenuleţul într-un parc din Bistriţa

Copii răniţi după ce s-au răsturnat cu trenuleţul într-un parc din Bistriţa

Copii răniţi după ce s-au răsturnat cu trenuleţul într-un parc din Bistriţa (sursa foto: Bistrita Expres)
Copii răniţi după ce s-au răsturnat cu trenuleţul într-un parc din Bistriţa (sursa foto: Bistrita Expres)

Trei copii, cu vârste între 10 şi 11 ani, au fost răniţi, luni după-amiază, în urma răsturnării trenuleţului electric de agrement cu care se plimbau prin parcul municipal din Bistriţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie News.ro.

„În această după-masă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au intervenit în Parcul Municipal Regele Mihai I, unde a fost semnalată producerea unui eveniment.

Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat.

În urma incidentului, trei pasageri minori, de 11 şi respectiv 10 ani, au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa stabilească cauzele şi împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat municipalitatea peste 200.000 de lei. Acesta nu ar fi trebuit să circule cu viteză mai mare de 5 km/h.

Exit mobile version