Acasă Actualitate Bărbat reţinut pentru că i-a dat un pumn unui poliţist

Bărbat reţinut pentru că i-a dat un pumn unui poliţist

Tânăr reţinut după ce a furat două maşini şi le-a făcut praf
Tânăr reţinut după ce a furat două maşini şi le-a făcut praf

Un bărbat din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar vineri va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. El este acuzat că a agresat un localnic din Bolintin Vale şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul, informează News.ro.

Incidentele au avut loc joi după-amiază, pe raza localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu. 

„La ora 17.47, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că a fost agresat de către vecinul său.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 45 de ani, din comuna Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov.

Pe timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către bărbatul de 45 de ani”, a transmis vineri Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Poliţiştii care anchetează acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale l-au reţinut pe agresor, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Vineri, acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propuneri procedurale, precizează IPJ Giurgiu.

Exit mobile version