Acasă Actualitate Cutremur de 6 grade în Creta

Cutremur de 6 grade în Creta

Evacuare în stațiunea Creta Maris Beach în urma cutremurului cu magnitudinea 6,0
Evacuare în stațiunea Creta Maris Beach în urma cutremurului cu magnitudinea 6,0

Un cutremur cu magnitudine 6,0 a lovit insula greacă Creta la ora 9.17, potrivit Centrului Seismologic Mediteranean European (EMSC) și al Studiului Geologic al Statelor Unite (USGS). EMSC a raportat inițial că seismul a avut o magnitudine de 6,5, ajustând magnitudinea la 6,0 la scurt timp după aceea, cu o adâncime de 6,2 mile (10 km). S-a raportat că epicentrul se află la 16 mile sud-est de orașul Heraklion, potrivit The Independent.

Primarul localităţii Arkalohori a declarat pentru Skai TV că două lăcaşuri de cult şi alte structuri din zonă au suferit pagube, iar două persoane au rămas blocate în clădiri avariate, una într-o biserică, după ce cupola acesteia, la care se efectuau lucrări de întreţinere, s-a prăbuşit, iar alta într-o locuinţă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version