Acasă Actualitate Șofer beat care mergea pe contrasens, încătușat după ce a fugit de...

Șofer beat care mergea pe contrasens, încătușat după ce a fugit de polițiști

Șofer beat care mergea pe contrasens, arestat după ce a fugit de polițiști
Șofer beat care mergea pe contrasens, arestat după ce a fugit de polițiști

Un şofer băut care conducea haotic pe DN 69 Arad – Timişoara a fost urmărit în trafic de poliţişti, în urma sesizărilor făcute de alţi şoferi la 112. Bărbatul a refuzat să oprească, dar a fost blocat, scos cu forţa din maşină şi încătuşat, transmite Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis, luni, că o patrulă a Serviciului Rutier, în timp ce monitoriza viteza autovehiculelor, a fost sesizată că dinspre Timişoara spre Arad „o maşină se deplasează haotic”.

„Poliţiştii au pornit în direcţia indicată, maşina fiind identificată în trafic, deplasându-se din sens opus. Patrula a pornit în urmărirea autoturismului, care nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase, fiind necesară blocarea autovehiculului pentru a i se opri deplasarea.

Şoferul a fost scos din autoturism şi încătuşat, ulterior fiind identificat în persoana unui bărbat de 48 de ani, domiciliat în localitatea Zărand. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform procedurii cel în cauză fiind condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice”, a informat IPJ.

Șoferul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. A fost amendat cu 2.145 de lei pentru nerespectarea semnalelor poliţiştilor rutieri şi circulaţie din sens opus. Până la soluţionarea dosarului, are dreptul de a conduce suspendat.

Citește și: Olt: O femeie a murit după ce a fost înjunghiată de soț pe stradă

Exit mobile version