Acasă Actualitate Adolescentă sechestrată într-un salon de masaj

Adolescentă sechestrată într-un salon de masaj

Adolescentă sechestrată într-un salon de masaj
Adolescentă sechestrată într-un salon de masaj

Un bărbat din Arad a fost condamnat la închisoare după ce și-a ajutat concubina să ţină sechestrată o adoleșcentă de 17 ani. Fata era ținută într-un salon de masaj care funcţiona ca bordel.

O arădeancă acuzată de proxenetism şi lipsirea de libertate a unei adolescente de 17 ani a fost la un pas să scape cu o pedeapsă cu suspendare după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorul. Judecătorii au anulat, însă, înţelegerea dintre procuror şi proxenetă. Femeia a fost trimisă în judecată, procesul în primă instanţă fiind pe rolul Judecătoriei Arad.

Într-un alt dosar, procurorii Judecătoriei Arad l-au trimis în judecată pe concubinul proxenetei.Acesta e acuzat de complicitate la lipsirea de libertate a fetei de 17 ani, complicitate la proxenetism şi influenţarea declaraţiilor. 

În 21 ianuarie 2021, Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală. Bărbatul a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare. Este obligat să îi achite victimei 5.000 de euro daune morale.

Cum a ajuns fata să fie sechestrată

Ancheta a scos la iveală faptul că în luna august 2019, Florica Covaci a deschis în Arad un salon de masaj erotic. Era de fapt doar un paravan pentru un bordel. Una dintre fetele care a ajuns să se prostitueze era şi adolescenta de 17 ani. Femeia nu a mai lăsat-o pe tânără să plece din casă. Aceasta a susținut că tânăra întreținuse relații sexuale cu concubinul ei.

Din acel moment tânăra putea ieși din casă doar însoțită de patroana bordelului şi concubinul acesteia.

Adoleșcenta a reuşit să anunţe Poliţia prin intermediul tatălui său profitând de faptul că un client al bordelului era beat. Fata a luat telefonul clientului şi i-a scris tatălui său un mesaj. I-a spus că la o adresă din Arad „sunt minore la produs”. În Fata s-a plâns că este ţinută de o lună în bordel şi obligată să se prostitueze.

Potrivit procurorilor, concubinul femeii care patrona bordelul „avea cunoştinţă de tot ce se întâmpla în acel salon, deoarece se afla în mod constant acolo, efectuând chiar lucrări de amenajări şi uneori făcea aprovizionarea cu cele necesare”. Gazeta de Sud

Citește continuarea pe Adevărul.

Citește și: 150 de arestări în a treia noapte de proteste în Olanda

Exit mobile version