Acasă Actualitate Medic de 31 de ani din Timișoara, confirmat cu coronavirus

Medic de 31 de ani din Timișoara, confirmat cu coronavirus

Numărul deceselor provocate în Olanda de epidemia de COVID-19 a crescut cu 122 în ultimele 24 de ore, ajungând la un total de 2.945
Numărul deceselor provocate în Olanda de epidemia de COVID-19 a crescut cu 122 în ultimele 24 de ore, ajungând la un total de 2.945

O doctoriță în vârstă de 31 de ani de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost depistată cu coronavirus.

Femeia se simte bine și a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. În acest caz a început o anchetă epidemiologică.Conform managerului Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, medicul stătea acasă de 6 zile, având febră și tuse.

„A fost confirmată ieri (miercuri – n.r.). Este o doctoriță de-a noastră care stătea acasă de șase zile și care a dezvoltat febră și tuse. Deși nu corespundea definiției de caz, am insistat cât se poate de serios să fie testată. Rezultatul a fost pozitiv. Noi acum facem anchetă epidemiologică. Am stabilit deja care sunt contacții apropiați ai ei, care pleacă în autoizolare. Cei care devin simptomatici vor fi testați conform ghidurilor actuale”, a declarat pentru Mediafax managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, Constantin Luca.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version