Acasă Actualitate Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7

Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7

Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7
Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7

Traficul rutier pe DN 7 este blocat, vineri, între localităţile Boiţa şi Lazaret, judeţul Sibiu, după ce un TIR s-a răsturnat peste un autoturism.

Şoferul tirului a murit, iar pasagerii din autoturism au fost răniţi. O persoană a murit şi două sunt rănite, potrivit Ora de Sibiu.
Echipajul Smurd a transportat la UPU Sibiu un bărbat de aproximativ 27 de ani cu traumatism cranio-celebral și traumatism cranio facial.
Potrivit Centrului Infotrafic, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Vâlcea, în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens. El a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. „Din păcate, șoferul ansamblului TIR a decedat. Din autoturism, șoferul și pasagera sunt răniți, conștienți, vor fi transportați la spital”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.
Traficul se desfăşoară alternativ.

SURSĂOra de Sibiu
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version