Acasă Actualitate Accident cumplit în Braşov: Un autocar cu zeci de copii şi adulţi...

Accident cumplit în Braşov: Un autocar cu zeci de copii şi adulţi s-a răsturnat

Un autocar cu 29 de copii şi 24 de adulţi s-a răsturnat, duminică, într-o curbă pe DN 73, în judeţul Braşov
Un autocar cu 29 de copii şi 24 de adulţi s-a răsturnat, duminică, într-o curbă pe DN 73, în judeţul Braşov (Sursa foto: Mediafax)

Accident cumplit în Braşov: Un autocar cu zeci de copii şi adulţi s-a răsturnat duminică, într-o curbă pe DN 73, în judeţul Braşov, notează MEDIAFAX. În autocar se aflau 29 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, precum şi 24 de adulţi. „Accident rutier pe DN 73 pe sensul de coborâre de la Pârâul Rece spre Râşnov, un autocar a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o curbă”, transmit reprezentanţii IPJ Braşov.
Din primele informaţii, se pare că toţi copiii au ieşit din autocar. În urma accidentului au suferit vătămari uşoare şi contuzii 3-4 persoane. La faţa locului sunt şapte echipaje SMURD şi patru ambulanţe şi trei autospeciale de stingere.
Traficul în zonă este blocat în totalitate.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version