Acasă Actualitate Camion încărcat cu materiale de construcţii, lovit de trenul Timişoara – Iaşi

Camion încărcat cu materiale de construcţii, lovit de trenul Timişoara – Iaşi

Un camion încărcat cu materiale de construcţii a fost lovit de trenul Timişoara – Iaşi, în localitatea Liteni din judeţul Suceava. Călătorii din tren au fost evaluaţi, nefiind înregistrate victime, notează Mediafax.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, camionul încărcat cu materiale de construcţii a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Liteni. Trenul circula pe ruta Timişoara – Iaşi. Călătorii din tren au fost evaluaţi, nefiind înregistrate victime, mai spun reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Circulaţia feroviară, blocată pentru aproximativ jumătate de oră, a fost reluată.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version